📚🌟Wil jij ook de spraak-taal ontwikkeling van je kind stimuleren? 🌟📚

Dan gaat deze training je hierbij helpen! Opgesteld door logopedisten met jarenlange ervaring!

Voor wie is deze cursus geschikt?

Onze cursus over Interactief Voorlezen is eigenlijk geschikt voor íedere ouder! Door interactief voor te lezen,  ondersteun jij je kind bij de taalontwikkeling en tegelijkertijd versterk je de band met jouw kind.


  • Geschikt voor ouders met kinderen vanaf 2 jaar
  • Geschikt voor ouders die hun kinderen meertalig opvoeden
  • Geschikt voor drukke ouders. We begrijpen dat jullie het druk hebben, daarom hebben we deze cursus zo ontworpen dat hij gemakkelijk in je dagelijkse routine past. Met korte en behapbare modules kun je de lessen in je eigen tempo volgen, op het moment dat het jou uitkomt.
  • Oók geschikt voor gastouders, peuterspeelzaalleidsters en andere professionals die met kinderen van 2 jaar werken!Word een Meester in Interactief Voorlezen!  Nú met 2 extra bonussen!

Naast de  praktische en direct toepasbare kennis die wij je geven in de cursus, krijg je nu 2 extra bonussen!


Bonus 1: Praktische voorleesgids over interactief  voorlezen t.w.v. €17: In deze compacte en gebruiksvriendelijke gids hebben we de essentiële stappen voor interactief voorlezen voor je samengevat. We laten je zien hoe je je kind actief kunt betrekken bij het verhaal en tegelijkertijd de taalontwikkeling, verbeeldingskracht en concentratie kunt stimuleren.

Bonus 2: Volledig uitgewerkt voorbeeld van het  prentenboek Rupsje Nooitgenoeg t.w.v. €17. Ontdek samen de wereld van Rupsje Nooitgenoeg en geniet van onvergetelijke voorleesmomenten vol plezier en leerzame ontdekkingen!

garantie

Niet goed Geld terug Garantie!

Wanneer jij na het volgen van 2 modules tóch denkt: 'Dit is niet de geschikte cursus voor mij', dan krijg je gewoon je geld terug!
Maak nu een betoverend verschil in het leven van je kind! Schrijf je vandaag nog in voor onze cursus Interactief Voorlezen! Opgesteld door ervaren logopedisten.


JE KRIJGT EEN HALF JAAR LANG TOEGANG TOT DE CURSUS


Je kan de cursus Interactief Voorlezen nu tijdelijk aanschaffen voor slechts  €34! 

(Normale prijs is €49)

Je krijgt bij aanschaf van de cursus de 2 bonussen t.w.v. €34 er gratis bij.