Even voorstellen

Even voorstellen!

 

Hoi! In deze blog stellen wij onszelf graag wat uitgebreider voor, want wie zijn wij nu eigenlijk?

 

Hoi! Ik ben Marjolijn, op het moment van schrijven ben ik 47 jaar oud, woon samen met mijn man en 2 kinderen op de mooie Veluwe. Van 2000 tot 2004 heb ik logopedie gestudeerd in Groningen. Mijn intentie was om na de studie te gaan werken met ouderen en dan specifiek met ouderen die een herseninfarct hebben gehad en waarbij er een afasie is ontstaan. Tijdens mijn stage in het revalidatiecentrum kwam ik erachter dat deze doelgroep mij toch niet zo lag… Ik dacht veel vreugde en voldoening te halen uit het werken met deze doelgroep, maar de doelgroep viel mij zwaar. Daarom heb ik mijn stage afgebroken en ben ik opnieuw stage gaan lopen in een logopediepraktijk, dit keer met kinderen. In de logopediepraktijk voelde ik mij op mijn plek, ik genoot van het contact met de kinderen en de ouders, ik werd blij van de vooruitgang die ik bij de kinderen zag. Werken in de logopediepraktijk gaf veel voldoening en waardering, ik maakte echt verschil voor deze kinderen en hun ouders!

Na het afronden van de opleiding logopedie ben ik verhuisd naar Den Haag en hier kon ik samen met Wendy vrij snel een kleine logopediepraktijk overnemen. Deze logopediepraktijk is inmiddels uitgegroeid tot een grote logopediepraktijk met vestigingen in de Randstad, Brabant en de Veluwe en er werken meerdere logopedisten bij onze praktijk.

Zelf heb ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van spraak-taalontwikkeling, behandeling van articulatie, behandeling van mondmotoriek, oudercoaching, om zo maar enkele te noemen. We hebben in de praktijk veel specialisaties in huis, zo kunnen we elke cliënt goed helpen!

 

Hoi! Ik ben Wendy. Ik ben op dit moment 41 jaar en woon samen met mijn man en 3 kinderen bij Den Haag in de buurt. Ik heb de opleiding logopedie ook gedaan in Groningen, en ben net als Marjolijn na het afstuderen verhuisd naar Den Haag om samen de logopediepraktijk over te nemen.

Werken met kinderen heb ik altijd al willen doen, de keuze voor het starten van een logopediepraktijk was dan ook niet moeilijk. Ik geniet ervan om de kinderen blij de praktijk uit te zien lopen, ik vind het waardevol dat ik mijn steentje mag bijdragen aan hun ontwikkeling, op weg naar een goede toekomst!

Ik heb ook meerdere cursussen gevolgd op het gebied van spraak-taalontwikkeling, oudercoaching, maar ik heb mij ook gespecialiseerd in het werken met kinderen met het Syndroom van Down en autisme.

Reactie plaatsen