Autobingo

Ga je binnenkort op avontuur met de auto en wil je jouw kinderen op de achterbank op een leuke én leerzame manier vermaken? Dan is onze GRATIS Autobingo perfect voor onderweg!


Met onze Autobingo hoef je je nooit meer af te vragen hoe je die lange autorit met plezier kunt doorstaan


De bingokaart is een leuke manier om taalvaardigheden te oefenen en verbeteren terwijl je reist.


Taalvaardigheid: De bingokaart  helpt om de woordenschat en de observatievaardigheid te vergroten. Terwijl ze onderweg zijn, kunnen ze actief zoeken naar de items op hun bingokaart en deze benoemen, wat bijdraagt aan hun taalontwikkeling.

Reisplezier: Het spelen van Autobingo houdt jouw kinderen bezig en geïnteresseerd tijdens de rit. Het zorgt voor een vrolijke en gezellige sfeer in de auto, waardoor die eindeloze kilometers in no-time voorbij vliegen!

Gratis: Wij geloven in toegankelijkheid en plezier voor iedereen! Daarom bieden we onze Autobingo GRATIS aan, zodat alle ouders en kinderen van dit speelse leermiddel kunnen profiteren.


Hoe werkt het?

Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt van ons dan een email met daarin uitleg en de download voor de Autobingo.

 

 Verrijkende, leerzame en vooral leuke momenten zijn gegarandeerd met onze Autobingo!

Veel reisplezier!


Let op: door het aanvragen van de Autobingo ontvang je ook onze maandelijkse nieuwsbrief vol met tips, educatieve activiteiten en waardevolle informatie om de taal van jouw kind(eren) te laten groeien! Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Afmelden kan altijd!